Bijna helft ziekenhuismaaltijden weggegooid

26 september 2014

Bijna helft ziekenhuismaaltijden weggegooid

Het reformatorisch dagblad, publiceerde dit artikel op 26 augustus 2014. Voedselverspilling staat hoog op de maatschappelijke agenda. Het ministerie van Economische zaken wil dat het weggooien van voedingsmiddelen (tussen de 100 en de 157 kilo per Nederlander per jaar) met 20 procent wordt teruggebracht. Ook The FoodProfessor heeft voedselverspilling, door ons ook wel genoemd Waste hoog op de agenda van 2015 staan. Adrie Jongenelen, directeur van The FoodProfessor maar ook Total Catering geeft in dit artikel aan dat er nog een hele hoop moet gebeuren. Het concept "Máx à la Carte" (bedacht door Adrie Jongenelen) en geïmplementeerd bij Maxima Medisch centrum is het voorbeeld hiervan. Ook geïnteresseerd in dit artikel, lees het in de bijlage van dit artikel. 

Meer in deze categorie: Symposium winst in Waste »

Powered by JS Network Solutions