Wat doen wij?

Dagelijks wordt er een grote hoeveelheid voedsel weggegooid. Niet alleen door particulieren, maar zeker ook bij bedrijven en organisaties. Exacte cijfers van de derving in Nederland zijn niet bekend, maar de schattingen liggen tussen de 4 tot 6 miljard euro per jaar.

Een deel van deze derving is onvermijdelijk en wordt veroorzaakt door keuzes die gemaakt worden om bijvoorbeeld een keuze mogelijkheid te bieden aan alle klanten. Het merendeel van de derving is echter te vermijden en kan zeker worden beperkt door een betere planning van de productie en door een optimalisatie van de inrichting van de menucyclus.

Om echter inzicht te krijgen in de derving die tijdens het proces van productie en distributie ontstaat is het noodzakelijk te meten waar de derving ontstaat, hoe deze verloopt en welke derving vermijdbaar is. Hiervoor biedt The FoodProfessor in de vorm van The Food & Waste Scan het optimale hulpmiddel!

Alle diensten Functies
Dashboard

Dashboard

Functies
Compleet overzicht vanuit het dashboard Het dashboard van The Food & Waste Scan biedt een compleet en helder ov...
Voorraad management

Voorraad management

Functies
Om inzicht te krijgen in de derving die tijdens het proces van productie en distributie ontstaat is het noodzakelijk ...
Menucyclus

Menucyclus

Functies
Optimalisatie van de menucyclus Dagelijks wordt er een grote hoeveelheid voedsel weggegooid. Niet alleen door ...
Rapportages

Rapportages

Functies
Na het nauwkeurig vaststellen van Kritische Waste Indicatoren (KWI), kunnen de resultaten periodiek worden gemonitord...

Powered by JS Network Solutions